Начало Събития Събития 2018 Вело Дупевица - изкачване на първенеца на Люлин планина | 7 октомври
Вело Дупевица - изкачване на първенеца на Люлин планина | 7 октомври
Написано от Организаторите    Вторник, 02 Октомври 2018 19:49    Печат


Люлин е ниска, заоблена и сравнително малка по площ планина. Макар и не толкова популярна, както съседна Витоша, Люлин предлага интересни възможности за туризъм. Особено привлекателна е за почитателите на планинското колоездене. Близостта й до София и удобните изходни пунктове, както и мекият ѝ релеф, са я превърнали в популярна дестинация за еднодневни велоразходки с различна продължителност и натоварване.

Ако Люлин е непозната за вас или просто ви се иска да покараме заедно, запазете си първата неделя на октомври. Ще изкачим първенеца на Люлин планина, връх Дупевица (1256 м), и ще се спуснем по алтернативен маршрут към София.

Повече подробности можете да намерите на страницата на Сдружение „С раница и колело“: https://hikebikebg.com/event/velo_dupevitsa/.

Очакваме ви!

Събитието е безплатно и се провежда в рамките на кампания "Излез навън с раница и колело" за популяризиране на активния начин на живот сред природата и стимулиране практикуването спортове на открито. Повече за кампанията можете да прочетете на страничката на Сдружението: https://hikebikebg.com/initiative-izlez-navun/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 02 Октомври 2018 20:52 )
 

Партньори