Начало Събития Събития 2018 Балканска купа по спускане 2018 - календар и първи резултати
Балканска купа по спускане 2018 - календар и първи резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 27 Май 2018 18:00    Печат

Както може би сте прочели, през изминалия уикенд в румънския курорт Синая се проведе първият кръг от Балканската купа по спускане. Започваме с резултатите от него, тъй като българските участници не се представиха никак лошо и това им дава добра изходна позиция в класирането за този изцяло нов балкански турнир.


Горната снимка е дело на Светлин Гатев и отразява само част от резултатите, при това както са за самото румънско състезание. Тъй като не всички участници в него са записани за Балканската купа, класирането за нея е малко по-различно (дори и някои от категориите се различават!) и в него позициите на българските състезатели са още по-добри:


Междувременно стана готов и окончателният календар на тази серия от събития, която за пръв път през 2018 г. е обединена в Балканска купа по спускане. За жалост едно от двете български състезания в нея бе отменено, но това е положението - ето ги датите и местата, където балканските спускачи ще могат да мерят сили за общо крайно класиране:


Повече информация за Балканската купа по спускане можете да намирате във Facebook страницата: https://web.facebook.com/BalkanDHcup/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 29 Май 2018 09:40 )
 

Партньори