Начало Събития Събития 2018 DRAG Enduro Cup Lokorsko 2018 | 28-29 април
DRAG Enduro Cup Lokorsko 2018 | 28-29 април
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 18 Март 2018 08:50    Печат

Готови ли сте за нещо ново, но може би отдавна чакано? Пътеките над кв. Локорско в последните години се превърнаха в едно от любимите места за каране на столичани, а идеите за ендуро състезание по южните склонове на Стара планина са спохождали умовете на не един и двама. На 28 и 29 април това наистина ще се случи!


За момента все още разполагаме само с предварителна информация, но се знаят следните неща:

- Събитието ще е със състезателен характер, но извън Българските ендуро серии. Разбира се, поканата за участие е отправена не само към хората, които обичат да карат срещу часовника, но и към всички, които обичат да карат над Локорско, а още повече към тези, които по някаква причина досега не са пробвали това удоволствие.

- Ако не искате да се състезавате, добре дошли сте просто да погледате, да подкрепите приятелите си или да се забавлявате на площада и/или по трасетата.

- Официалният ден за тренировки е в събота, но организаторите ни увериха, че ще се постараят да съобщят за маршрута достатъчно рано, че да може желаещите да се запознаят с етапите да го направят още в петък.

- Пак в събота на площада в Локорско ще бъде издигната зона с шатри, музика и забавления, а за още повече настроение ще бъдат организирани и интересни игри, в които всеки ще може да се включи или да гледа.

- Същинският състезателен ден е неделя. Етапите, по които ще се проведе състезанието, все още се уточняват, но е ясно, че организаторите ще се стремят да организират надпреварата в достатъчно тесен периметър, т.е. всичко ще остане съсредоточено главно над Локорско. Това ще позволи и на публиката да обхожда по-лесно етапите и да види по-голяма част от надпреварата.

Очаквайте скоро повече подробности!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 19 Март 2018 06:51 )
 

Партньори