Начало Събития Събития 2017 Зимен уикенд с летните играчки | 9-10 декември 2017
Зимен уикенд с летните играчки | 9-10 декември 2017
Написано от Организаторите    Сряда, 29 Ноември 2017 18:01    Печат

IztreshTeam са решили да предизвикат смелите за приключения любители на планината, предлагайки им един много нестандартен декемврийски уикенд с велосипеди тип fatbike и каяци. Подробностите са от самите тях:


Каним ви на зимен приключенски уикенд с летни забавления - колела и каяци. Защо не? В северните страни това е нормална практика.

Очакваме ви в събота, 9 декември, в Къща без име в Копривщица, откъдето ще тръгнем на кратко каране с велосипеди в планината. Да, не сме объркали сезона - велосипеди в планината! Вероятно знаете какво е фетбайк (fatbike). Ако не знаете, ето една възможност да го пробвате.

Велосипедите с дебели гуми дават възможност за каране по снега, а това е един интересен, чист и много забавен начин за прекарване на времето в планината, в слънчев зимен ден. (И слънце ще има, Копривщица е едно от най-слънчевите места в България).

Маршрутът е кратък. Ще се изкачим до главното било на Средна гора, за да се насладим на гледките горе, а после ще се спуснем обратно в Копривщица.

Реклама

В неделя ще гребем с каяците в Душанци - малкото язовирче, сгушено между средногорските гънки и билото на Балкана. В лодките е сухо, а след като затворим шприцките, е и топло. За ръцете осигуряваме лапи.

Предвидено е да нощуваме в Къща без име, където е топло, уютно, а храната  е много вкусна.

Пакетът включва: велосипеди FATBIKE (с каски за планинско колоездене) под наем, необходимата каяк екипировка, водачи в планината и в язовира, нощувката в събота с прилежащите вечеря и закуска, както и обядът в неделя. Осигурен е и транспорт от/до София.

От какво се нуждаете: Спортни дрехи за зимата (термо-бельо, флийс/полар, яке за вятър, меки ръкавици, подходящи за колоездене, бандана за главата и шапка). Сандвич за обяд през първия ден. За ентусиастите за нощно каране по снега - челно осветление.

Цената е 190 лв. в група от 5 човека и 160 лв. в по-голяма група. 
Местата са ограничени - максимален брой 8.
Резервирайте сега!
Изисква се предплащане в размер от 50%.

Телефон за контакт 0887771300 - Ясен

https://www.facebook.com/events/169900313597799/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 29 Ноември 2017 18:26 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори