Начало Събития Събития 2017 Еднодневен велотур в Средна гора | 26 ноември
Еднодневен велотур в Средна гора | 26 ноември
Написано от Организаторите    Вторник, 21 Ноември 2017 21:23    Печат

Гледайки прогнозата за времето, решихме да направим един непланиран велотур в Средна гора, в района около гр. Стрелча. Маршрутът ще го уточним на място според възможностите на групата. Естествено, накрая, като заслужен подарък, ще разпуснем в минералния басейн и джакузи в балнеохотел "Роза", ще хапнем в някоя от местните кръчми и се прибираме към София.


Планът е следния:

Неделя в 7:30 ч. се събираме на паркинга пред главния вход на стадион „В. Левски“. Товарим велосипедите и потегляме към гр. Стрелча. Пристигаме около 10:30-11:00 ч., подготвяме се набързо и яхваме "кончетата". Караме колкото ни се кара, теренът ще е черни песъкливи пътища и на места пътеки. Денивелацията е според маршрута, който изберем. Километрите ще са ориентировъчно между 20 и 40. Прогнозата е за слънчевоу хладно (8-10 градуса), но не и студено време, с лек ветрец. Смятаме, че условията ще са повече от добри, имайки в предвид и минералния басейн в края... :)

Екипировка: раница 20-30 л, яке против дъжд/вятър, фланелка от бързосъхнеща материя, полар, ръкавици с мембрана за вятър и още един чифт обикновени велоръкавици, тънка поларена шапка за под каската, КАСКА, шише/мех за вода поне 1,5 л, нещо за хапване по време на прехода, дрехи за преобличане след прехода и екипировка за минерален басейн. :)

Реклама

Както знаете, ако нямате нямате подходящ велосипед и каска, може да наемете от нас на цена от 20-40 лв./ден в зависимост от велосипеда.

Цена с организиран транспорт от "Трип-Номад тийм": 60 лв./човек.
Цена с личен транспорт: 40 лв./човек.
Цената включва: транспорт, водач, туристическа застраховка, организация на събитието.

Записванията се правят тук: http://www.nomadteam.bg/contacts#sign-up

https://www.facebook.com/events/925499590932171/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 21 Ноември 2017 21:42 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори