Начало Събития Събития 2017 Bike Night - Награждаване Български колоездачни серии 2017
Bike Night - Награждаване Български колоездачни серии 2017
Написано от Организаторите    Неделя, 19 Ноември 2017 20:57    Печат


Здравейте, приятели! 

Имаме удоволствието да ви поканим на официалната церемония по награждаването на призьорите в Българските колоездачни серии за 2017 и партито, с което ще отпразнуваме края на сезона и началото на зимните забавления! 

Събитието ще се проведе на 2 декември, събота, в столичния в клуб „Switch” (НДК под Моста на Влюбените) от 19:00 ч. След награждаването ще продължим с тематична „Байк“ вечер много музика, питиета и добро настроение. Входът е свободен и ще се радваме да ви видим там!

Подготвяме ви много приятни изненади и хубави емоции, така че взимайте доброто си настроение, усмивките и ви очакваме там! 

П.П. Поканете приятели! :)

Събитието се провежда с подкрепата на Pulse Cycles, Bike House Bikes, Ram Bikes и други приятели!

https://www.facebook.com/events/192661551307568/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 20 Ноември 2017 06:12 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори