Начало Събития Събития 2017 Лъвско сърце на Со Спорт Филм Фест | Премиера на видеото от състезанието през 2017 г.
Лъвско сърце на Со Спорт Филм Фест | Премиера на видеото от състезанието през 2017 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 02 Ноември 2017 07:55    Печат


Надникнете в света на първия ултра крос триатлон в България "Лъвско сърце" и се потопете в енергията на едно необикновено предизвикателство, което провокира всеки да повярва в своите свръхсили. 

Анонс:

С радост ви каним на премиерата на видеото за второто издание на ултра крос триатлон "Лъвско сърце".

5-минутният състезателен клип, заснет от Never Know Productions, проследява пътя на участниците от водите на потъналия древен град Ранули край бреговете на Приморско, през древните светилища на Странджа до живописните боруни на Маслен нос.

Очакваме ви на 5 ноември (неделя) от 20:30 ч. в Кино "Одеон" (бул. "Патриарх Евтимий" 1).

Видеото за Лъвско сърце ще се прожектира по време на фестивална сесия заедно с филмите „109 часа“ на Кирил Николов - Дизела и „Битката за върховете“ на Боян Петров.

Билети скоро!

Реклама

Повече за Лъвско сърце: http://lionheart.bg/
Повече за Never Know Productions: http://neverknow.bg/

https://www.facebook.com/events/313132825760810/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 02 Ноември 2017 10:55 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори