Начало Събития Събития 2017 Български ендуро серии 2017 - крайно класиране
Български ендуро серии 2017 - крайно класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 25 Октомври 2017 12:58    Печат

След последното състезание в дисциплината ендуро, която тази година включваше шест кръга, вече са ясни победителите за сезон 2017.


снимка: Димитър Щуров

Мъже

1. Иван КОЛЕВ (Ram Bikes Team) 600 т.

2. Добромир ДОБРЕВ (Enduro Warriors) 320 т.

3. Димитър МЪНЕВ (Drag Zone) 253 т.

Мастърс А (30+)

1. Емил КРЪСТЕВ (Pulse) 427 т.

2. Милан ДИМОВ (Riders United) 325 т.

3. Камен НЕДКОВ (Ram Bikes Team) 312 т.

Реклама

Мастърс Б (40+)

1. Огнян ГЕРДЖИКОВ 395 т.

2. Стефан СЕДЕФЧЕВ (Bike Center) 380 т.

3. Александър ИВАНОВ (Pulse) 291 т.

Юноши (15-18)

1. Симеон ПАВЛОВ (Pulse) 500 т.

2. Денислав АНГЕЛОВ (Extreme Motion) 420 т.

3. Калоян БУРЕШ (Авител) 316 т.

Жени (15+)

Единствено в категория жени ранглистата все още не е обновена. Причината е, че ако се гледат само спечелените точки, Маргарита Христова и Мария Василева имат еднакъв брой - по 180. „Скритата“ подробност обаче е, че Маги е участвала в три състезания повече (Витоша, Банско и Пампорово), за които не е получила точки, защото е била сама в категорията си. При това положение изглежда несправедливо тя да има еднакъв резултат с Мария и ще получи бонус точки за стартовете, в които е карала сама, но не е получила точки за ранглистата. Системата обаче технически не позволява тези бонус-точки да бъдат добавени просто така, затова ранглистата при жените все още не е готова.

Пълните ранглисти можете да видите тук: https://race-series.com/ranks.


Add this to your website

Коментари

avatar dimitariv1
0
 
 
В категория "Жени" ,без да се добавят "бонус точки", може да се определи победителя. Маги води в класирането преди последното състезание, а след резултатите от Благоевград Мария настига, но НЕ ИЗПРЕВАРВА. Това правило се използва и в други спортове. Тук е въпроса какво са предвидели организаторите в подобни случаи.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 25 Октомври 2017 17:41 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори