Начало Събития Събития 2017 Гарванец - приятелска ендуро среща
Гарванец - приятелска ендуро среща
Написано от Организаторите    Вторник, 24 Октомври 2017 16:51    Печат

Врачанският Балкан е място, в което любителите на АМ/ендуро карането (а и на всяко друго) разполагат с богати възможности - стръмни баири и много интересни и предизвикателни пътеки. Двама от най-активните членове на местната велообщност решиха в края на сезона да споделят тези възможности с всеки желаещ, но не под формата на състезание, а като приятелска ендуро сбирка. Подробностите долу са от тях.


Здравейте, в края на сезона имаме удоволствието да ви поканим да покараме колела и да се позабавляваме. След като състезателния календар вече е на привършване, ние искаме да ви предложим да се насладите в приятна компания на неподправения и суров характер на пътеките във Врачански Балкан, без напрежението от надпреварата с хронометъра. З

а целта сме приготвили няколко пътеки с основен акцент на мероприятието върху доста техничната пътека Гарванец. За любителите на спускането по специално оформени трасета със скокове и виражи също сме приготвили кратка, но съдържателна пътека.

В началото на Гарванец има удобна поляна за бивакуване на палатки, с прекрасна гледка. Недалече има и няколко хижи за нощувка. В края на пътеките (с. Згориград) има и къща за гости. Събитието няма да има такса. Вие само трябва да си осигурите превоза между отделните пътеки, ако не желаете да го направите на собствен ход.

Ще помолим всички желаещи да участват да попълнят формата за регистрация за събитието:
https://goo.gl/forms/WDMhtty9HHuK84QY2

При въпроси не се колебайте да се свържете с нас:
Вальо: 0889 031 190
Емо: 0878 499 829

https://www.facebook.com/events/509444692747161/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 24 Октомври 2017 17:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори