Начало Събития Събития 2017 Благо Ендуро 2017 | Класиране
Благо Ендуро 2017 | Класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 22 Октомври 2017 18:07    Печат


Българските ендуро серии завършиха по превъзходен начин, за което ще ви разкажем малко по-подробно в следващите дни, но вижте класирането от днес, което при 120 участници е още по-оспорвано и интересно от обикновено.


Реклама

Важно уточнение, което пропуснахме да направим при публикуването на резултатите е, че при жените организаторите добавиха наказателно време на две от участничките заради това, че пристигнаха със закъснение за стартовете си в четвърти етап, което на практика промени класирането и начело излезе Мария Василева, следвана от Маргарита Христова и Станимира Карадочева.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 23 Октомври 2017 08:38 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори