Начало Събития Събития 2017 Организирано каране по трасето в Ботевград | 15 октомври 2017
Организирано каране по трасето в Ботевград | 15 октомври 2017
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 12 Октомври 2017 06:24    Печат


Ако все още не сте карали но трасето за спускане над Ботевград или пък сте карали и знаете колко приятно и забавно е то, в неделя (15 октомври) ще можете да се възползвате от организирано извозване на велосипеди и колоездачи там.Цената е 10 лв. на човек, което включва минимум 10 спускания. Звучи по-добре дори от лифт, нали?

За подробности и връзка с организаторите ползвайте групата във Facebook: https://www.facebook.com/groups/151806725231205/.


Add this to your website

Коментари

avatar чичoниĸи
0
 
 
Какво стана? Карахте ли? Днес беше прекрасно за каране...
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 12 Октомври 2017 08:39 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори