Начало Събития Събития 2017 Home Mountain Bike Cup 2017 | Класиране
Home Mountain Bike Cup 2017 | Класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 08 Октомври 2017 17:42    Печат


Витоша има своите победители в спускането, които бяха излъчени в изключително трудни за каране условия - сняг в горната част, студ и хлъзгаво трасе. За всичко това ще ви разкажем и малко по-подробно в следващите дни, а сега вижте класирането от днес:


Реклама


Home Mountain Bike Cupсе отрази изключително драматично и на крайното класиране в сериите. Какво е то можете да видите тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2017/5625-events-bg-2017-bg-downhill-series-results.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 08 Октомври 2017 18:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори