Начало Събития Събития 2017 Петрич ендуро 2017 | Класиране
Петрич ендуро 2017 | Класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 01 Октомври 2017 21:48    Печат

Предварително се извиняваме за лошото качество на снимката, но в бързината такава е станала. Все пак, макар и леко размазани, имената се четат, а и тези на призьорите не са някаква изненада, макар че определено имаше и нови имена на стълбичката. За жалост доста хора (ключови претенденти) бяха възпрепятствани да участват, а и няколко от участващите отпаднаха заради падания (те са на втората страница, но нямаше смисъл да снимаме и нея). Във всички случаи очаквайте и малко повече подробности от нас в следващите дни, защото има какво да се каже за първото ендуро състезание в Петрич!


Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 02 Октомври 2017 08:04 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори