Начало Събития Събития 2017 Enduro Bansko 2017 - класиране
Enduro Bansko 2017 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 20 Август 2017 21:15    Печат

Третият кръг от Българските ендуро серии в Банско протече при перфектно време и много сухи пътеки и доведе до интересни резултати и разбърквания в някои от категориите. Ето как изглежда касирането, а след него ще видите и снимки от награждаването.


Реклама


Единствената участничка с обичайната си усмивка.


Нов победител при Мастърс Б (40+)


Пълна доминация на Pulse при младежите, макар че призьорите са от два различни клуба.


Не съвсем стандартен, но напълно заслужен подиум при Мастърс А (30+)


Обичайните заподозрени при мъже елит.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 21 Август 2017 09:27 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори