Начало Събития Събития 2017 Home Mountain Enduro 2017 | Класиране
Home Mountain Enduro 2017 | Класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 17 Юли 2017 11:53    Печат

Вече можете да видите класирането от втория кръг в Българските ендуро серии за 2017 г. и трето издание на Home Mountain Enduro. Поради технически проблем с времеизмервателната техника на старта на трети етап и неспазването на поредността на стартиране, заради изключително лошите атмосферни условия, времена за него няма и класирането се базира на резултатите от 1, 2 и 4 етапи.


Реклама


А когато успея да облека емоциите си в думи (надявам се скоро), ще разберете (ако не сте били сред участниците или публиката) защо това състезание ще остане в историята на българското ендуро...


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 17 Юли 2017 12:25 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори