Начало Събития Събития 2017 Girls GO Bike 2017 | Пампорово 29-30 юли
Girls GO Bike 2017 | Пампорово 29-30 юли
Написано от Организаторите    Петък, 14 Юли 2017 14:18    Печат


Здравейте, приятели!

Имаме удоволствието да ви поканим на четвъртото поредно издание на женския байк лагер в Пампорово, а тази година в Пампорово-Мечи чал! :)

Girls GO Bike ще се проведе на 29 и 30 юли и на него са поканени всички представителки на нежния пол, които искат да изпробват нещо ново, да развият своите умения или просто да покарат колело в планината с приятели!

Момичетата от Wildberies, заедно с екипа на Велопарк Пампорово и момчетата от Riders United ще се погрижат да изкарате заедно един незабравим уикенд в планината и да придобиете много нови умения. 

Повече информация очаквайте съвсем скоро, а дотогава следете събитието във фейсбук, за да не изпуснете нещо!

Ще се радваме да покараме заедно! :)

https://www.facebook.com/events/249389328894247/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 14 Юли 2017 14:33 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори