Начало Събития Събития 2017 Pamporovo Bike Fest 2017 | Класиране деца (спускане)
Pamporovo Bike Fest 2017 | Класиране деца (спускане)
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 24 Юни 2017 18:55    Печат

Първият старт в рамките на Пампорово байк фест 2017 беше за децата и младежите, участващи в Българските детски серии, от които състезанието бе втори кръг. За младите надежди бе подготвено трасето под долната част на лифта - от Студенец към центъра на курорта.

Състезателите бяха разделени в три възрастови групи, общият им брой бе около 20 човека. Класирането изглежда така:

В следващите дни очаквайте и албум със снимки от финалите.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 25 Юни 2017 06:58 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори