Начало Събития Събития 2017 Pamporovo Bike Fest 2017 | Програма
Pamporovo Bike Fest 2017 | Програма
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Сряда, 21 Юни 2017 09:16    Печат

Ден преди началото на фестивала в Пампорово, който ще протече от 22 до 25 юни, Concept Creative обявиха плаката и пълната програма на събитието. Има за всекиго по нещо - състезания в няколко дисциплини и възрастови групи, партита, игри, пешеходен тур, безплатен лифт в събота и още, и още...

Реклама


Регистрацията на място ще се проведе във финална къща на плац Студенец.
Събота ще бъде официалния ден за откриването на сезона и освен че ще може да ползвате лифтовете в Пампорово и Чепеларе безплатно, ще можете да се включите в много разнообразни игри с чудесни награди, а един от колоездачите ще може да си спечели на томбола сезонна лифт карта за Пампорово - Мечи чал и ще може цяло лято да кара на спокойствие в парка! :) Взимайте децата, приятелите, кучетата, половинките и който още сметнете за добре и ви чакаме! Ела и открий Пампорово Мечи чал през лятото - определено има защо!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 21 Юни 2017 09:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори