Начало Събития Събития 2017 101 sерпентини | Класиране
101 sерпентини | Класиране
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Неделя, 18 Юни 2017 18:34    Печат

Първото в България, а може би и в света (който може да обори това, да говори сега или да мълчи завинаги!) състезание по преминаване на серпентини, завърши със следното класиране:


И с много за разказване, което ще се случи в отделна статия.

Отчитайки факта, че все пак Наката, Владо и Иво прекараха последните 2-3 месеца, изучавайки пътеката в микродетайли ;), "Крива спица" решиха да ги извадят от награждаването, т.е. за него класирането изглеждаше така:


Даката постигна завиден резултат само с едно тренировъчно минаване, а Любо Бирата разцепи с ефективност - малко повече наказателни точки, но пък look at the time! :)

Благодарим за компанията и веселбата! Мислим, че всички си прекарахме чудесно по таз крива пътека... :)

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 18 Юни 2017 19:14 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори