Начало Събития Събития 2017 Обиколка на Витоша 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров
Обиколка на Витоша 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 11 Юни 2017 12:12    Печат

Най-трудното в масовката на Витоша 100 бе да избера само 10 снимки. За останалите 200-300 ще е необходимо известно технологично време, но до ден-два ще можете да ги разгледате в галерията на MTB-BG.com. Следващите десет обаче отразяват първия час и половина от надпреварата в началото на отсечката по водопровода между Владая и Кладница.В челото на колоната борбата беше сериозна. Емо Стойнев водеше в първите километри, а основният му съперник бе Константинидис Константинос от Гърция, който по-късно взе победата при мъжете с малка преднина.


Пътеката по водопровода за мен лично е най-хубавата част от маршрута на Витоша 100. Извивките ѝ са твърде изкушаващи, за да не кара човек по тях!


Реклама


В Обиколката на Витоша човек може да види всякакви велосипеди, всякакви колоездачи. Ако бях изчакал достатъчно дълго, може би щях да видя и някой с ВМХ или тандем...


Опълченците на Витоша


Около изоставената хижа "Водпроект" не липсваше вода по трасето.


Ако желаете ваши снимки от това или което и да е друго МТБ събитие да бъдат публикувани в поредицата фотоистории "Избрани десет", свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Add this to your website

Коментари

avatar noncho
0
 
 
За снимка номер 8 ми е интересно с такъв тип хибридно колело с твърда вилка(понеже съм с подобно) как се е движил през състезанието. Ако може да споделите състезателен номер ще съм благодарен :)
avatar nikant
0
 
 
Видях двама с такива колела (cyclocross/gravel/adventure). На снимката човека е с номер №1054 с време около 9 часа.
Другия с такова колело е с номер №3073 и е с време около 5:30
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1595047437181244&set=a.1595044147181573.1073741926.100000280098991&type=3&theater
avatar noncho
0
 
 
Благодаря, ще се пробвам по някое време през лятото като съвсем намалее калта :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 11 Юни 2017 14:14 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори