Начало Събития Събития 2017 Велорали Ябланица 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров
Велорали Ябланица 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 03 Юни 2017 14:57    Печат

Чудесният и приятен маршрут от Ябланица през Гложенския манастир и вр. Беглика в една нощ, напоена от проливен дъжд, стана много разнообразен откъм състояние на терена - на места черните пътища останаха сухи, на други почвата се превърна в кална пързалка, така че интересното каране бе гарантирано за многобройните участници във второто издание на това състезание. Всички извадиха късмет, защото в района около Ябланица времето бе идеално - прохладно и с променлива облачност. Без велосипед нямаше как да обходя цялото трасе, но наблегнах на новите участъци около махала Топилище под Гложенския манастир.


Емил Стойнев (Ram Bikes) се откъсна далеч пред всички останали още в началото на състезанието.


Районът между Ябланица и с. Гложене, в който е разгърнат маршрутът на състезанието, изобилства от тучни поляни и хълмисти ридове.


Намира се и по някоя приятна пътека - точно една такава бе добавена с промените в маршрута за 2017 година.

Реклама


През нощта обаче дъждът я бе превърнал от лесна и бърза в коварна и хлъзгава.


И все пак на мнозина очевидно им хареса!


Един от участъците, който "свали" най-много хора от байковете им.


Ако желаете ваши снимки от това или което и да е друго МТБ събитие да бъдат публикувани в поредицата фотоистории "Избрани десет", свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 03 Юни 2017 16:12 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори