Начало Събития Събития 2017 Kongur Air Fest 2017 | 9-11 юни
Kongur Air Fest 2017 | 9-11 юни
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Четвъртък, 01 Юни 2017 18:35    Печат


През 2017 г. Петрич ще бъде един от най-активните МТБ градове с цели няколко събития. При наличието на два активни клуба там, това няма как да ни учудва. След успешния старт на Българските даунхил серии на новото трасе „Папреница”, клуб Виво подготвя за 9-11 юни второто издание на фестивала Kongur Air Fest с акцент не толкова върху състезателното каране, колкото върху добре прекараното време, забавленията във въздуха с колело или парапланер и други интересни занимания.

Един от най-важните акценти в програмата са двата кръжока, водени от световноизвестните спортисти на  Red Bull Яник Граниери (колоездене - фрийрайд и слоупстайл) и Весо Овачаров (папапланеризъм). Информация за тях ще намерите по-надолу, както и в тази статия на сп. 360: http://www.360mag.bg/posts/84510.

Kongur Air Fest 2017 се задава! 

Kongur Air Fest 2017 идва, за да зарадва всички почитатели на екстремните преживявания и времето, прекарано сред природата.

КОГА? 
Между 9 и 11 юни.

КЪДЕ?
На поляната пред хижа "Беласица".

Реклама

КАКВО СМЕ ТИ ПОДГОТВИЛИ?

Уъркшоп по колоездене - Kongur Air даунхил трасето в подножието на връх Конгур за пореден път ще предизвика уменията на планинските колоездачи. Обучаващ атлет от страна на Red Bull ще бъде Яник Граниери/Yannick Granieri, който ще бъде подпомогнат от един от най-добрите български колоездачи и участник в изграждането на трасето – Теодор Мавродиев.

Уъркшоп по парапланеризъм - Летателният уъркшоп ще бъде решен под формата на състезание по крос-кънтри парапланеризъм. Българският атлет на Red Bull – Веселин Овчаров ще бъде пряк наставник на всички пилоти. Освен от него, парапланеристите ще могат да черпят ценен опит и от Ясен Савов – Европейски шампион в крос-кънтри дисциплината за 2012 г.

Местата и в двата уъркшопа са ограничени. Максималният брой парапланеристи, е 60, а колоездачи – 30. Желаещите да участват, трябва да заявят желанието си предварително, като се запишат онлайн:
Записване колоездачи - http://vivo-mtb.com/
Записване парапланеристи - https://goo.gl/923n0O

Цената за участие е 90 лв. с предварително записване и 110 лв. със записване на място.

И още:
- air bag
- слаклайн
- йога
- и много други активности...

В събота вечерта всички посетители ще могат да се заредят с лятно настроение от артистите, които ще излязат на сцената на феста: Bobo, Skiller, Jahmmy Youth, Paraplanner, DJ Ilko.

За повече подробности следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/229730147515767/.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 01 Юни 2017 19:46 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори