Начало Събития Събития 2017 Иван Колев с победа във втори кръг от Градските даунхил серии
Иван Колев с победа във втори кръг от Градските даунхил серии
Написано от Concept Creative    Вторник, 30 Май 2017 20:11    Печат

Над 80 човека от цялата страна участваха във втория кръг от Българските градски серии за 2017. Въпреки лошото време и силния дъжд, който валя точно преди квалификациите и финалите, скоростта между лентите бе изключително висока, а участниците показаха отлични умения.


Зрелищната надпревара се проведе по еднокилометровото трасе, което стартираше от емблематичната Плевенска панорама, преминаваше през стълбите и монумента „Майка България“ и финишираше при галерия Илия Бешков. Целият маршрут бе изпълнен с множество стълби, големи скокове и други естествени и изкуствени препятствия.

Победа в категорията на мъжете и най-доброто време за деня успя да постигне представителя на Ram Bikes Иван Колев, който успя да спре часовника на 2:00.33 минути. След него на второ място с по-малко от секунда разлика се класира Росен Ковачев, а трети остана Боби Крумов.

Много оспорвана бе надпреварата при юношите, които въпреки лошото време и проливния дъжд, показаха много смелост и умения, а най-бърз бе едва 14-годишният, но много талантлив представител на отбора на Riders United Йордан Анчев. След него на почетната стълбичка се наредиха Григор Вълчанов и Християн Бояджиев.

В категорията на ветераните най-добре с мокрото и хлъзгаво трасе успя да се справи Камен Недков, следван от Милан Димов и Петко Димитров. При дамите най-бърза бе Маргарита Христова, а до нея на стълбичката се наредиха Йоанна Великова и Биляна Беливакова.

При състезателите с колела без задно окачване най-бърз бе представителят на град Плевен – Звезделин Вергилов, следван от Стефан Николов и Стоян Върбанов. В категорията на децата до 14 години победител стана отново представител на града домакин – младия местен талант Калоян Янкулов. След него се класираха Димитър Мазнейков и Данаил Минков.

Реклама

По време на церемонията по награждаването на победителите, организаторите на Българските градски серии обявиха официално и третата локация за тазгодишния турнир, а именно град Пловдив!

Това ще бъде първото подобно събитие в града под тепетата и се очаква много засилен интерес от страна на състезатели и жителите на града. Допълнителна информация за финалния кръг ще бъде разпространена скоро, а всичко интересно за Българските колоездачни серии за 2017 година може да бъде видяно на www.race-series.com.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 30 Май 2017 20:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори