Начало Събития Събития 2017 Европейско първентво по спускане 2017 | Класиране
Европейско първентво по спускане 2017 | Класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 28 Май 2017 20:54    Печат

Новините от Сестола, Италия, където петима български състезатели взеха участие в Европейското първенство по спускане за 2017 г., са добри! Нека първо припомним, че това участие бе организирано и финансирано от Българския колоездачен съюз, а участниците от България бяха Стивиан Гатев и Йоан Нейчев (мъже елит), Денислав Ангелов и Теодор Мавродиев (юноши) и Виктория Гончева при девойките. Ще се опитаме в следващите дни да ви представим още подробности, а сега е време за класирането:


Девойки

1. Beatrice MIGLIORINI (Италия)
2. MÉLanie CHAPPAZ (Франция)
3. Flora LESOIN (Франция)
...
5. Виктория Гончева

За жалост тази група бе твърде малобройна, така че е трудно да се правят изводи за представянето на Вики, а и не знаем дали всичко в спускането ѝ е минало гладко.

Юноши

1. Sylvain COUGOUREUX (Франция)
2. Giacomo MASIERO (Италия)
3. Andrea BIANCIOTTO (Италия)
...
15. Денислав Ангелов
...
21. Теодор Мавродиев

При общо 41 завършили участници, нашите младежи се нареждат в средата и даже преди нея, което е чудесна новина! Това е и едно от най-добрите класирания в дисциплината спускане в рамките на първенство от такъв ранг. Има хляб в тия момчета и дано успеят да развият още потенциала си!

*Бел.ред. Както можеше да се очаква при писане на статия късно вечер в неделя, пропуснали сме 14-ото място на Росен Ковачев на Европейското първенство през 2013 г. в Пампорово. Извиняваме се за този пропуск и променихме малко предходния абзац, но можем само да се радваме, че младежите успяват да постигнат подобни резултати и на чуждите трасета.

Пълно класиране в категорията

Реклама

Мъже елит

1. Florent PAYET (Франция)
2. Slawomir LUKASIK (Полша)
3. Loris REVELLI (Италия)
...
52. Стивиан Гатев
...
59. Йоан Нейчев

Представянето на Стиви и Йоан, макар и след средата, също не е лошо, ако го сравняваме с предишни български участия, а и като имаме предвид, че това е най-силната категория. Чудеса в нея не могат да се очакват - по-важното е, че засега има устойчивост и постепенно повишаване на нивото.

Пълно класиране в категорията


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 29 Май 2017 13:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори