Начало Събития Събития 2017 Джуренец Куест 2017 | 17 юни
Джуренец Куест 2017 | 17 юни
Написано от Организаторите    Петък, 26 Май 2017 12:15    Печат


Село Батулия, община Своге, се намира само на 30 километра от столицата София. На 17.06 (събота) там ще се проведе второто издание на състезанието по планинско колоездене „Джуренец Куест” в дисциплина крос-кънтри. Стартът ще бъде даден в 10:30 (препоръчва се участниците да бъдат на мястото към 8:30) от паметника на майор Франк Томпсън в близост до центъра на селцето. Маршрутът е с дължина около 32 км в района на селата Батулия, Буковец, Лесковдол и Томпсън, като включва разнообразни терени, спиращи дъха гледки, а целта е покоряването на вр. Джуренец (1397 м).

Важно:

Всички участници трябва да са с подходяща екипировка, като минимумът е каска и ръкавици! Велосипедите трябва да са в добро техническо състояние, а всеки участник трябва да има попълнена декларация.

Препоръчително е участниците да си носят вода, храна, резервни гуми, помпи и инструменти.

На всеки чекпойнт (3 на брой) ще има вода, вафли и лимитирано количество резервни гуми.

Записването става онлайн през сайта до 16.06 (петък). Таксата за участие е 5 лв., които се плащат на място при получаване на номер, като таксата ще включва групова застраховка на участниците за състезанието.

Реклама

Регистрация:

Регистрацията става онлайн на официалния сайт на Джуренец Куес – http://www.djurenec.com/?page_id=9

Категории:

Мъже 18+; Жени 18+; Младежи от 14 до 18 години; Девойки от 14 до 18 години

Награден фонд:

900 лв., разпределени по категории; томбола – велосипед; други изненади и подаръци осигурени от спонсори.

Трасето:

Около 32 км основно горски път, включващ кални, каменисти, тревни и неравни участъци.

Организатори:

Събитието се провежда под патронажа на Община Своге и с подкрепата на велосдружение “Велокрация”.

Повече подробности за трасето, програмата, спонсорите и новините около събитието можете да намерите в сайта на състезанието: http://www.djurenec.com/. Има и страница във Facebook: https://web.facebook.com/djurenecquest/.

А ние продължаваме с още няколко снимки от трасето:Add this to your website

Коментари

avatar лю6o
0
 
 
Плаката е много як - колоездач без каска и по джапанки !!!!!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 26 Май 2017 17:39 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори