Начало Събития Събития 2017 XCO Драгалевци 2017 се отлага за неопределено време
XCO Драгалевци 2017 се отлага за неопределено време
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 25 Май 2017 14:33    Печат


Някои от вас вече са забелязали, че състезанието XCO Драгалевци 2017 изчезна от местата, където беше обявено. Това е така, защото събитието се отлага за неопределено време.

Причината за отлагането е, че засега организаторите от велоклуб "Мамут" все още не са получили разрешение от ПП "Витоша" за провеждане на надпреварата по миналогодишното трасе над Драгалевци. Диалогът продължава и нещата в никакъв случай не изглеждат окончателни, но е сигурно, че евентуалното позволение няма как да дойде навреме, за да бъде спазена първоначално обявената дата - 4 юни. Затова организаторите предпочетоха да отложат събитието и да го насрочат отново, когато имат яснота по отношение на трасето. 

На 3-4 юни има още няколко събития в календара на МТБ-БГ, така че препоръчваме на желаещите да спортуват да се насочат към тях, а от велоклуб "Мамут" ще очакваме по-нататък добри новини за ХСО Драгалевци, тъй като това състезание си струва да се превърне в традиционно.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 25 Май 2017 14:51 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори