Начало Събития Събития 2017 Прожекция на филма за "Лъвско сърце" 2016 - утре в Приморско!
Прожекция на филма за "Лъвско сърце" 2016 - утре в Приморско!
Написано от Организаторите    Събота, 20 Май 2017 06:40    Печат


Каним всички, които се интересуват от спортове на открито, от природното и културно наследство на Бургас и региона, утре, неделя, 21 май, от 18.00 ч да дойдат на безплатната прожекция на късометражния филм "Цената на мечтата" в читалището на гр. Приморско. Лентата е за ултра крос триатлона "Лъвско сърце", който се провежда през септември в Странджа планина и района на Приморско. 


Събитието е част от празниците по случай 20 години Община Приморско, която е основен партньор на състезанието вече втора година.

20-минутният филм, създаден от студио Never Stopping Productions, дава жива представа за атмосферата по време на ултра крос триатлона, за трудностите и забележителностите по трасето. За допълване на впечатленията и подробности за "Лъвско сърце" 2017 (2-3 септември), ще има и представяне на състезанието от самите организатори. Заинтересованите ще могат да зададат всички въпроси, които ги вълнуват, преди да се запишат за участие на http://lionheart.bg/

Анонс за филма вижте тук - https://www.youtube.com/watch?v=Y5kk7HZsMiE

Всичко за състезанието следете на уебсайта и страницата във Facebook - https://www.facebook.com/LionHeartUltra/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 20 Май 2017 08:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори