Начало Събития Събития 2017 Календар на състезанията по спускане и ендуро в Румъния за 2017 г.
Календар на състезанията по спускане и ендуро в Румъния за 2017 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 16 Май 2017 06:58    Печат

Светлин Гатев ни изпрати две много интересни таблици, съдържащи датите и местата за състезанията от румънските серии по ендуро и спускане за 2017 г. Той си е направил труда да ги сортира и подреди за целите на Facebook групата "DH участия в чужбина", чрез която организира възможност за каране в състезания извън България на не един и двама родни състезатели. Ние също сме му признателни за тази чудесна работа, която е свършил.

Някои от състезанията вече са отминали, но повечето предстоят и това е добър вариант за разширяване на хоризонта за българските карачи в двете дисциплини.


Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 16 Май 2017 08:11 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори