Начало Събития Събития 2017 101 sерпентини | Регистрацията тече, търсят се и доброволци
101 sерпентини | Регистрацията тече, търсят се и доброволци
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 09 Май 2017 10:51    Печат


Ако случайно сте пропуснали, регистрацията за първото по рода си състезание за каране по серпентини отдавна е отворена. Всеки, който е изкушен от острите завои по пътеките и иска да предизвика себе си в приятелска и забавна атмосфера, едва ли ще намери по-добър повод, начин и място да го направи!

Формата за записване е тук, местата са ограничени:

101 Серпентини - регистрация

Ако пък по една или друга причина не желаете да се спуснете по виещата се пътека, но искате да сте част от събитието (много от читателите ни знаят каква е традиционната атмосфера около "Крива спица" и че не е за изпускане), освен като кибици, можете да се включите и като доброволци, които да помогнат за осъществяване на тази щура идея. Подробностите за това можете да видите тук:

101 Серпентини - призив за маршали-доброволци

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 09 Май 2017 11:53 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори