Начало Събития Събития 2017 Велосъстезание "Еледжик" | 17 юни 2017
Велосъстезание "Еледжик" | 17 юни 2017
Написано от Организаторите    Четвъртък, 04 Май 2017 07:00    Печат

Привет, любители на планинското колоездене! Първото състезание „Еледжик“ (ХC) по планинско колоездене идва съвсем скоро!

Маршрутът е много разнороден – започва с изкачване, следва билната част на рида Еледжик, а след това се редуват спускания и изкачвания до края на трасето. Настилките са разнообразни – горски пътища, сипеи, пясък, макадам. Пейзажът е изключителен - отдясно ще може да се насладим на източния дял на Рила, а пред нас се откриват Западни Родопи и Горнотракийската низина. При ясно време се вижда и Балканът.


Планина: Ихтиманска Средна гора
Старт/ Финал: гр. Момин проход / с. Аканджиево
Дължина: 47 км.
Kъса дистанция: 33 км.
Ранно записване до 1 май - 15 лв. След това - 20 лв. 

След състезанието ще има музика на живо, така че веселбата ще продължи! А за да утолим жаждата, сме поканили производители на жива бира от района.

За повече информация и записване: https://drace.bg/bg/event/87

Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/1118648728262443

Тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=188568

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 04 Май 2017 08:27 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори