Начало Събития Събития 2017 Botevgrad Downhill Cup 2017 - класиране
Botevgrad Downhill Cup 2017 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 23 Април 2017 15:58    Печат


След приятно време за тренировките и квалификацията, точно за финалните спускания се изля един хубав дъжд, така че в спускането сезон 2017 бе открит с разнообразни условия за каране по приятното трасе над Ботевград.

Странно, но участниците бяха доста малко - вероятно мнозина са се разколебали след цяла седмица студ и дъждове, но мога само да ги уверя, че пропуснаха! Трасето бе в отлично състояние и дори в дъждовните условия на финала изглеждаше добро за каране, макар и предизвикателно на места заради няколко ясно изразени странични наклона.

Повечето от най-бързите български състезатели бяха налице, с изключение на Стивиан Гатев, който отсъстваше заради лека контузия. Така че и без много хора по трасето, надпреварата бе интересна и екшън не липсваше.

Класирането изглежда така:


РекламаСнимки: Светлин Гатев и Любомир БотушаровAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 24 Април 2017 07:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори