Начало Събития Събития 2017 Bike and Outdoor Expo Банско 2017 - 6-8 май
Bike and Outdoor Expo Банско 2017 - 6-8 май
Написано от Организаторите    Вторник, 18 Април 2017 13:43    Печат

Преди дни ви съобщихме за състезанието "Който рискува, печели", но се оказа, че то ще е част от нещо по-голямо - фестивал, организиран от Trail System в Банско, който ще включва също така байк експо, тестове на велосипеди, излети, полигон за развиване на уменията и забавления за възрастни и деца. Следват подробностите.


Информация за посетителите и участниците

Дати:  5 – 8 май 2017

Място: White Lavina Spa & Ski Lodge, Банско. / местоположение тук /

Да направим по-силно откриването на байк сезона. Всички ще могат да тестват различни велосипеди по пътеките над Банско. За децата ще има специален маршрут с водачи. В следобедните часове може да изпробвате уменията си на „полигона“. За най-смелите е предизвикателството Who Dares Wins – Ендуро от върха на планината до Банско.

Изложение

Пред хотел White Lavina Spa & Ski Lodge, Банско ще бъдат разположени шатрите и щандовете на нашите партньори.

Тест на велосипеди

Най-добрият начин да се избере или сравни велосипед е реалната проба. На всеки 90 минути ще има възможност за кратък тур с водач по трасетата над Банско.

Полигон за „проверка на уменията“ – Skills Test

Всички деца и възрастни могат да се позабавляват и да научат някое ново умение по специално направения полигон.

Турове с водач – деца, Ендуро, ХС

В определени часове ще има специализирани турове според уменията и желанията на различните групи.

Who Dares Wins – Mega Enduro Challenge

За първи път в Банско ще се проведе Ендуро/DH маратон с масов старт. В събота трасето ще е отворено за тренировки, в неделя ще е състезанието. Подробна програма очаквайте скоро.

https://www.facebook.com/events/1837379923190084/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 18 Април 2017 14:02 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори