Начало Събития Събития 2017 Който рискува, печели (Who dares wins) - 6-7 май 2017
Който рискува, печели (Who dares wins) - 6-7 май 2017
Написано от Организаторите    Събота, 15 Април 2017 07:43    Печат

Сдружение Trail System смята да открие сезона с един все още рядко срещан в България формат - маратон по спускане с масов старт, дълго трасе и солидна денивелация. Както можете да се досетите, всичко това ще се случи над Банско на 6-7 май.


Като за начало на MTB сезон 2017 ви каним на нашата интерпретация на MTB megavalanche, която ще се състои в състезание от горната до долната станция на кабинковия лифт в Банско, като се използва само ски пътят! И естествено, първият, който стигне до долната станция, печели...

Няма да има категории за мъже и жени, нито възрастови групи, а просто всеки мъж, жена или дете ще се състезава за себе си. Сборният пункт ще бъде паркингът на горната станция на кабинковия лифт.

В 13:00ч. ще е техническата проверка на колелата и ще се уверим, че никой няма да мами, след което в 14:00 ч. започва състезанието! ;)

За повече подробности следете събитието във Facebook: https://web.facebook.com/events/212631159147220/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

avatar press
0
 
 
Колко километра ще е спускането?
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 15 Април 2017 07:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори