Начало Събития Събития 2017 Rocks N'Roll 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров
Rocks N'Roll 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 03 Април 2017 16:41    Печат

Пролет, скали, колоездачи - истинско удоволствие е да снима човек комбинацията от тези три неща в околностите на Белоградчик, където за пореден път се проведе състезанието Rocks N'Roll (класирането е ТУК). Преди да успеем да обработим всички снимки от събитието обаче (очаквайте ги в следващите дни в Галерията на MTB-BG.com), предлагаме ви тези избрани кадри, които отразяват най-добре емоциите, които обективът ни улови на 2 април. 

Няма как да започна тази статия без някоя снимка с внушителните Белоградчишки скали...

Над 140 човека стартираха тази година в Rocks N'Roll. Това си е стабилен ръст и той не е случаен - трудно е да си представим по-хубаво начало на сезона.

Мисля, че №143 беше най-младият участник в надпреварата и с това заслужи мястото си в тази селекция.

Реклама

Пролетта наднича във всеки кадър с бели цветчета и зелени листета, но имаше участъци, където нещата не бяха толкова романтични и изискваха от състезателите внимание и съсредоточаване... или пък умения за бързо тичане надолу.

В категория "Карък" №106 е без конкуренция и може би трябваше да получи специална награда за силна воля, тъй като изкара почти цялото състезание без седалка.

А пък тази снимка преобърна представите ми за хибридите (или за формите на мазохизъм, познати сред колоездачите). :)

Финалните метри в Rocks N'Roll обикновено са най-тежки. Юлиян Йорданов упорито натиска педалите към третото място в категория Мъже 45+


Ако желаете ваши снимки от това или което и да е друго МТБ събитие да бъдат публикувани в поредицата фотоистории "Избрани десет", свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 03 Април 2017 18:41 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори