Начало Събития Събития 2016 Награждаване Български колоездачни серии 2016
Награждаване Български колоездачни серии 2016
Написано от Организаторите    Вторник, 08 Ноември 2016 14:31    Печат


За втора поредна година група ентусиасти с много желание успяха да реализират амбициозния си проект, наречен Български колоездачни серии!

Тази година организираните прояви бяха много повече – 21 състезания и над 100 отделни старта; дисциплините, в които се провеждат сериите, се увеличиха на общо пет – спускане, ендуро, градско спускане, крос-кънтри олимпик и детски байк серии за най-малките, а участниците надминаха 850 човека! 

По повод успешния завършек на сезона, имаме удоволствието да ви поканим на официалното награждаване на победителите в сериите, което ще се проведе на 12 ноември, събота, от 19:30 ч. в УАСГ София, по време на фестивала Дни на предизвикателствата 2016 - https://www.facebook.com/events/342106299456888/

Очакваме всички приятели, любители и деятели на планинското колоедене в България да бъдат част от церемонията по награждаването на победителите, за да подкрепят отблизо и отдадат нужното внимание на всички тези състезатели, които дадоха всичко от себе си през сезона и заслужено заеха първите места в оспорваните турнири! 

В деня на награждаването програмата на Дни на предизвикателствата е много интересна, като включва презентация на едно от най-големите имена в ендуро дисциплината през последното десетилетие, а именно французина Жером Клеменц, който лично ще връчи наградите на победителите в сериите.

Очакват ни много изненади и хубави емоции, затова ще се радваме да ви видим всички там! :)

Събитието се провежда с подкрепата на организаторите на Българските колоездачни серии за 2016, Дни на предизвикателствата, Ram Bikes, Drop IN, Maxbike и др.

https://www.facebook.com/events/335629310143641/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 08 Ноември 2016 17:34 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори