Начало Събития Събития 2016 "Карай смело" София 2016 - 22-23 октомври
"Карай смело" София 2016 - 22-23 октомври
Написано от Организаторите    Сряда, 12 Октомври 2016 08:14    Печат

"Карай смело" е за тези от вас, които искат да са бързи на колело в града. За нас няма трафик и задръствания и успешно съчетаваме спорта с транспорта. "Карай смело" ще те научи как да бъдеш оптимално бърз и сигурен в твоите умения за каране на колело в града. 
"Карай смело" ще се проведе на 22-23 октомври в Сердика Център София на открития паркинг с начален час 12:00.
Регистрирай се безплатно на www.karai-smelo.btsofia.com и избери подходящото за теб обучение. 


"Карай смело" е събитие със социална отговорност, което цели да образова възможно най-много хора и даде практични и теоретични насоки за градското колоездене. По време на "Карай смело" ще можете да научите някои основни техники за преминаване през различни препятствия като бордюри, стълби, неравности, заобикаляния - все умения, които са нужни в ежедневното колоездене. Кратко запознаване с правилата за движение, съвети за избор на маршрут и преминаване през различни типове кръстовища са останалата част от обучението, а специална сесия ще покаже как да окажем първа долекарска помощ. 

Организаторите са подготвили редица състезания за начинаещи и напреднали, байктраял демонстрации, както и индивидуално участие в различни обучения като:
- Градско колоездене с инструктор в реална среда (теория и практика)
- Байктраял техники за ефикасно преминаване през градски препятствия (теория и практика)
- Техническа велограмотност (теория и практика)
- Първа долекарска помощ (теория и практика)
- Правилник за движение по пътищата (теория)

Заявка за безплатно участие и избор на обучение става с предварителна регистрация тук: www.karai-smelo.btsofia.com или на място, по време на събитието.

https://www.facebook.com/events/1316801768332207/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 12 Октомври 2016 09:37 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори