Начало Събития Събития 2016 С колела в Ивaйловгрaд през есента - 20-23 октомври 2016
С колела в Ивaйловгрaд през есента - 20-23 октомври 2016
Написано от Организаторите    Неделя, 09 Октомври 2016 07:22    Печат

През октомври ще се впуснем във велоприключения сред природата на пограничния Ивайловградски край. Датите са 20-23 октомври 2016 г. 


Ще минем през вила Армира и автентичните села Одринци, Мандрица, Долно и Горно Луково. Ще срещнем немци, развиващи селски туризъм и еко земеделие в България. Ще преминем по граничния Тъмни рид само на 4 км от границата с Гърция. В Долно Луково ще посетим старинни църкви и изоставени бубарски къщи. Ще погледнем отвисоко към меандрите на Бяла река и в Горни Юруци ще хапваме панорамно. Ще минем по пътя на сиренето и ще покорим най-запазената средновековна крепост у нас - Лютица.

Карането е средно по 30 км на ден по пресечен и каменист терен, горски пътища, екопътеки и ненатоварени асфалтови междуселски пътища.

Повече информация в сайта:
http://gabitour.com/bg/ecoturisum/velo-turism-v-ivaylovgrad.html

Цена на човек при минимум 8 участника: 140 лв.

Цената включва:
- съпътстващ транспорт по маршрута, който превозва основния ни багаж
- професионален водач
- организационни разходи

Цената не включва:
- храна
- нощувки
- планинска застраховка
- лична екипировка

За това велоприключение е задължително да имате опит в планинското колоездене - трябва да сте карали поне веднъж колело с група в планината. Ако нямате лично колело, ние можем да осигурим планински байкове под наем за 15 лв. на ден.

Моля, носете си поне по една резервна гума, особено тези с размер на колелата 29 цола. 

Заявки и въпроси изпращайте на: mihaela_kircheva [@] abv.bg или се обадете на: 0887 831 026.

Краен срок за записване: 15 октомври 2016 г.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 09 Октомври 2016 07:41 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори