Начало Събития Събития 2016 Трима българи ще участват във финала на Световните ендуро серии 2016
Трима българи ще участват във финала на Световните ендуро серии 2016
Написано от Concept Creative    Петък, 30 Септември 2016 16:09    Печат

Нашите състезатели ще мерят сили с над 500 участници от цял свят

Трима родни колоездачи ще вземат участие в едно от най-трудните ендуро състезания в света!

Състезанието ще се проведе този уикенд във Финале Лигуре, Италия и в него ще се включат над 500 участници от цял свят.

Българските състезатели Иван Колев, Боби Крумов и Добромир Добрев ще бъдат изправени пред изключително тежка и оспорвана надпревара – 7 специални отсечки, над 100 км интензивно каране с 3250 метра обща денивелация и конкуренцията на едни от най-добрите състезатели в цял свят.


През 2015 г. страната ни за първи път имаше свой представител в състезанието – Иван Колев от отбора на Ram Bikes. Иван е един от най-проспериращите родни състезатели, победител в миналогодишното издание на Българските ендуро серии, както и временен водач в тазгодишното издание на турнира. Това е второто участие на Ванката в мащабния форум и както сподели той с нас, тази година се чувства доста по-уверен и до този момент е доволен от карането си.


Другите родни представители – Боби Крумов и Добромир Добрев - са двамата подгласници в миналогодишното издание на Българските ендуро серии и също са много изявени на родната сцена. Двамата притежават много големи умения и имат шансове за добро класиране.

Осмият финален кръг на Световните ендуро серии ще се проведе на 1 и 2 октомври по изключително трудните и технични трасета във Финале Лигуре, които ще определят ендуро шампионите за 2016 година.


Пожелаваме успех на нашите момчета и очакваме добри новини от италианска ривиера.

Участието на родните състезатели се случва със съдействието на Ram Bikes, LIDL България, Roobar, Harmonika и др.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 30 Септември 2016 16:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори