Начало Събития Събития 2016 Важно съобщение за Купа Мургаш 2016
Важно съобщение за Купа Мургаш 2016
Написано от Организаторите    Четвъртък, 01 Септември 2016 06:29    Печат

Важно съобщение!!!
Уведомяваме ВИ, че на 10.09.2016 г. по част от маршрута на „Купа Мургаш 2016” ще се проведе състезание за високопроходими автомобили Балкан Офроуд Рали.
С цел безопасност, учтиво ВИ молим да не преминавате и да не тренирате по маршрут Бухово – Връх Мургаш – с. Чурек в периода от 12:30 до 16:30 ч. на 10.09.2016 г.!

БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Подробностите за Купа Мургаш 2016 можете да си припомните тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2016/4281-events-bg-2016-murgash-cup-preview.

Повече информация за ралито може да откриете тук (официалните интернет страници на ралито): http://www.balkanoffroad.net и http://www.rallye-breslau.comhttp://www.balkanclassic.com.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 01 Септември 2016 06:37 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори