Начало Събития Събития 2016 Extreme Connection III - Revolution - 3-4 септември
Extreme Connection III - Revolution - 3-4 септември
Написано от Организаторите    Четвъртък, 01 Септември 2016 05:57    Печат

Здравейте приятели! За трета поредна година ние ще се опитаме да материализираме искрицата, която кара всички нас да продължаваме напред, хванати за ръка здраво, сплотени от тази неописуема ЕКСТРЕМНА ВРЪЗКА. Целта на събитието е да направи децата по-добри, а възрастните по-широко скроени. Изданието го кръстихме "РЕВОЛЮЦИЯ", и уточняваме, че става на въпрос за една вътрешна, ментална революция. Тази революция, която ще ни направи по-добри, по-позитивни и здраво мислещи хора.


Ето какво ни очаква и тази година в "Скейт Парк Добрич":
Състезание по БМХ
Downhill състезание 
Състезание по агресив кънки
Стрийт Баскет турнир
БИГ Оли контест
Емблематичното огнено шоу :)
Много, много музика !!!
Другите изненади ще издадем в по-късен етап. :)
Уточняваме - състезанията, част от фестивала, се организират на приятелски начала и с лични средства. Идеята е не толкова да се състезаваме, а да обменим опит, да се запознаем с нови приятели и да се забавляваме. 

Ако всичко това ви звучи добре (пък и да не ви звучи добре), ви очакваме да се слеете с нас в тазгодишното издание на EXTREME CONNECTION III - REVOLUTION ! U KNOW HOW WE DO IT ;)

Допълнителна информация

Тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=184890

Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/1572559753039917/

Оглед на трасето за MiniDH:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 01 Септември 2016 06:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори