Начало Събития Събития 2016 Велорали Ябланица 2016 - класиране
Велорали Ябланица 2016 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 28 Август 2016 21:47    Печат

Първото издание на Велорали Ябланица се оказа доста успешно - то успя да привлече около 130 участници, при това от всички нива - както обикновени любители, любопитни към маршрута или региона, така и топ-състезатели, борещи се за първите места в класирането. А тези места изглеждат по следния начин:

Жени

1. Лили Ангелова
2. Деница Начева
3. Петя Минкова

Юноши (до 18 г.)

1. Цветан Иванов
2. Атанас Фотев
3. Мартин Попов

Мъже 19-35

1. Емил Стойнев
2. Пламен Илиев
3. Максим Георгиев

Мъже 36-45

1. Илко Илиев
2. Людмил Лозов
3. Николай Костадинов

Мъже 46+

1. Цветомир Гочев
2. Людмил Хранов
3. Николай Николов

Повече информация за състезанието (пълно класиране, снимки и коментари от участници) можете да видите основно във Facebook страницата му: https://www.facebook.com/events/1652446518408800/.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 28 Август 2016 22:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори