Начало Събития Събития 2016 Откриване на DH трасе в Ботевград - 14 август 2016
Откриване на DH трасе в Ботевград - 14 август 2016
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 08 Август 2016 14:28    Печат

Изненадани ли сте? Признаваме си, в първия моменти и ние зяпнахме от учудване!

Като се има предвид обаче, че новината идва от страна на Мартин Бочуков, бързо си припомнихме, че в ранна пролет той обяви участието си в изграждането на ново трасе за спускане на място, което тогава бе запазено в тайна. Е, това място се оказа Ботевград, а официалното откриване на новото трасе е на 14 август, неделя.


Трасето е с дължина над 2.4 км и има 300 м денивелация. Много е скоростно и е изпълнено само със скокове, големи виражи и отворени прави.

Лифт няма, но ще има бусове на разположение и за да си гарантирате място в тях, попълнете формата за заявки най-долу на тази страница: http://bikeacademybg.org/event/откриване-трасе-спускане-ботевград/. Цената за цял ден качвания с бусовете е 20 лв., а местата са ограничени. Всеки, който не е успял да си запази място за транспорта, също е добре дошъл на откриването, но ще трябва да ползва собствен превоз за придвижване от финала до старта.

Началото е в 9:00 ч и карането ще продължи до 18:00 ч.

Подробности и информация можете да намерите и във Facebook събитието: https://web.facebook.com/events/1126209904109000/.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 08 Август 2016 15:13 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори