Начало Събития Събития 2016 Осогово DH 2016 - класиране
Осогово DH 2016 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 03 Юли 2016 20:45    Печат


Ако сте нетърпеливи да разберете как завърши третият кръг от Българските даунхил серии 2016, по-долу можете да видите списъка с резултатите.

Перфектно време и сух, но не прекалено прашен терен посрещнаха участниците в състезанието над Кюстендил. Трасето "Иглика" е изключително бързо - ако не броим няколкото големи скока, то е доста лесно и приятно в техническо отношение, достъпно за всеки, и точно това предразполага към доста висока скорост. Ако пистата над Петрич се нарича "Летище Конгур", то тази в Осогово е същински тунел за ускорение на колоездачни частици.

Ето кои се отчетоха с най-добро такова в отделните категории:Доста липси имаше след Пампорово и Петрич - и в двата кръга не един и двама участници приключиха надпреварата в обкръжението на медицински екип, така че сега се възстновяват от контузиите си и в най-добрия случай играеха роля на публика.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 04 Юли 2016 07:27 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори