Начало Събития Събития 2016 Байкарии 2016
Байкарии 2016
Написано от Байкария    Понеделник, 14 Март 2016 10:53    Печат

Както винаги, Байкария са подготвили интересна програма за новия сезон. Тук ще видите само няколко основни събития, крайъгълните камъни, тъй да се каже. В сайта и Facebook страницата на сдружението може да следите и за други карания и начинания.


Време е да „разкрием картите” и да „сложим нещо на масата”. Да представим календара с вело-пътешествията за 2016-та. Разбира се, с това няма да се изчерпат идеите ни за приключенстване и откривателство за годината. 

Очакваме да се видим! Стягайте се, шъ играйм…

6-8 май – Обиколка на Алиботуш
21-24 май – Into the wild (ver.2 )
18-24 юни – Рудопия 3.1 
29 август -11 септември – Ком-Емине 
октомври – Традиционно из Източни Родопи

Очаквайте скоро подробности за тези и други по-малки събития!

Дружина „Байкария”


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 14 Март 2016 16:13 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори