Начало Събития Събития 2016 Enduro Warriors Challenge 2016 на 28-30 април
Enduro Warriors Challenge 2016 на 28-30 април
Написано от Организаторите    Четвъртък, 18 Февруари 2016 12:19    Печат


Пролетта идва, а с нея наближава и времето за откриване на сезон 2016 по ендуро с четвъртото издание на Enduro Warriors Challenge. Мястото на надпреварата не е променено - Ксилифор, Велико Търново, а датите са 28 -30 април.

Очаквайте едно специално Великденско издание с подобрени трасета, здрава надпревара, козунаци, яйца и силно забавление.

Състезанието е първи кръг от Българските Ендуро Серии (www.race-series.com).

Скоро очаквайте допълнителни подробности и регламент на състезанието.
Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 18 Февруари 2016 12:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори