Начало Събития Събития 2016 Световни ендуро серии - календар за 2016 г.
Световни ендуро серии - календар за 2016 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 13 Декември 2015 11:53    Печат

Още преди да приключат състезанията за 2015 г., в началото на месец септември, организаторите на Световните ендуро серии обявиха датите и домакините за осемте кръга през 2016 г. Едно от най-хубавите неща в тази верига от събития е, че засега има нови и нови места (например две "спирки" в Южна Америка и нов домакин в САЩ), наред с някои вече утвърдени като Уислър, Канада и Финале Лигуре в Италия, където за пореден път ще приключат сериите.


Без да губим време, ето как изглежда календарът, а след това може да гледате и видеоклипа, подготвен за представянето му:


http://www.enduroworldseries.com/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 13 Декември 2015 13:43 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори