Начало Събития Събития 2015 Enduro Warriors също се включват в програмата на Дните на предизвикателствата 2015
Enduro Warriors също се включват в програмата на Дните на предизвикателствата 2015
Написано от Любомир Ботушаров, Enduro Warriors    Сряда, 02 Декември 2015 23:12    Печат

Във вечерната програма утре има малка корекция - вместо видеа от Patagonia, Enduro Warriors ще представят три видеа за планинското колоездене у нас. Така, макар и в последния момент, програмата на фестивала се обогатява с още МТБ акценти.

По-специално, клиповете ще са на следните теми:

1. Еnduro Warriors Challenge vol. 3 - видео от третото поредно състезание по планинско колоездене в дисциплина ендуро в района на Велико Търново. Първото издание през 2013 беше и първото ендуро състезание, правено някога в България. Видео и монтаж: Александър Пехлев, RAW MEDIA


2. Cedric Gracia Fun Camp Borovets - за първи път в България се проведе тренировъчен лагер по планинско колоездене, воден от една от световните легенди в планинското колоездене, Cedric Gracia. Лагерът се проведе в Байкпарк Боровец и участие взеха над 30 колоездачи от България, Гърция, Румъния, Русия и Франция. Видео и монтаж: Марин Кафеджийски.

3. Третото видео, което сме подготвили, е изненада и ще бъде излъчено за първи път. Видео и монтаж: Beardfrost Productoins.

Филмите ще бъдат излъчени от 21:05 до 21:35 ч, като след тях ще бъде и закриването на тазгодишния фестивал.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 02 Декември 2015 23:37 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори