Начало Събития Събития 2015 Осогово Downhill 2015 - класиране и видео от Росен Ковачев
Осогово Downhill 2015 - класиране и видео от Росен Ковачев
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 02 Ноември 2015 15:13    Печат


снимка: Ема Паунова

Началото на месец ноември е, а все още има предстоящи състезания и резултати за обявяване от току що приключили... Осогово е чудесна планина, особено когато е обагрена в есенни цветове, и мога само да завиждам на тези, които бяха в Кюстендил на 1 ноември, за да участват или да наблюдават първото състезание по спускане там. Според много от коментарите в интернет чисто новото трасе, изградено там от Павел Козарски и неговите приятели и съотборници, е едно от най-забавните в България, така че със сигурност за любителите на спускането хубавите места за каране в страната се увеличават с още едно. Вярно е, че това първо издание на Осогово Downhill бе планирано твърде късно, за да бъде включено в Българските серии по спускане, но съм сигурен, че през 2016 г. това ще е факт.

Във всички случаи надпреварата над Кюстендил е била много сериозна, за което свидетелства разликата от само 2 (две) стотни между победителя Стивиан Гатев (Go Ride Kona) и Росен Ковачев (Gravity). Трети в най-силната категория се нареди домакинът Павел Козарски (Riders United). Пълното класиране ще видите по-надолу, а преди това може би ще ви е интересно да гледате видеото на Росен Ковачев и да добиете представа за трасето:

Коментари и снимки можете да видите във Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/1094889657247576/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 02 Ноември 2015 18:23 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори