Начало Събития Събития 2015 БлагоЕндуро 2015 - класиране
БлагоЕндуро 2015 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 18 Октомври 2015 21:56    Печат


Чудесен уикенд с 90 участници се получи по великолепните пътеки над Благоевград в последния кръг от Българските ендуро серии за 2015 г. Повече подробности очаквайте в репортаж на МТБ-БГ до няколко дни, засега са готови само резултатите (натиснете върху снимките за отваряне в по-голям размер):
Add this to your website

Коментари

avatar 4getcredo
0
 
 
Любо, може ли да сложиш линк към снимка с по-висока резолюция, че подробностите не се виждат добре!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 19 Октомври 2015 14:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори