Начало Събития Събития 2015 БлагоЕндуро 2015 - плакат и карта на етапите
БлагоЕндуро 2015 - плакат и карта на етапите
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Сряда, 14 Октомври 2015 08:25    Печат

Няколко дни преди последното за сезон 2015 ендуро състезание, което е и последен кръг от Българските ендуро серии, вече имаме и плакат, карта на трасетата и дори отлична прогноза за времето, така че има ли причина, ако обичате карането по технични и игриви пътеки, да сте някъде другаде, а не в Благоевград на 17-18 октомври? Повече информация за състезанието вижте тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2015/3649-events-bg-2015-blago-enduro-previewAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 14 Октомври 2015 08:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори